Lær at skrive,
så folk læser, forstår
og husker dig

Hvad er hemmeligheden bag en god overskrift? Hvilke ord må du aldrig bruge? Hvad er en stilfigur? Hvilke adfærdspsykologiske tricks skal du kende? Og hvordan lærer du at skrive, så læserne kan mærke det i hjertet, og bogholderen kan se det på bundlinjen?

Workshops

Programmet for workshoppen udarbejder vi sammen ud fra jeres behov. Tidligere afholdte workshops har haft temaer som:

– Lær at skrive bedre jobannoncer
– Top 10 tips til bedre overskrifter
– Adfærdspsykologiske skrivetricks
– Basiskursus: Skriv, så det sælger

Mentorforløb

Individuel feedback er den bedste (og hurtigste) måde at lære på. Book et mentorforløb, hvor vi mødes med faste intervaller og taler dine tekster igennem. Du får naturligvis også mine bedste hacks fra over 15 år i branchen.

Thomas er en fremragende underviser. Fagligt dygtig, engageret og med en dejlig konkret tilgang til opgaven. Jeg fik fx meget ud af – sammen med Thomas – at gennemgå og omskrive mine egne tekster. Det og meget andet gav mig redskaber, jeg bruger hver dag. Og faktisk forsøger at lære videre, når kolleger falder i nogle af de samme fælder.

Sebastian Wulf Sundgren

Senior Marketing Lead, Nykredit

Efter min mening må Thomas være en af Danmarks dygtigste tekstforfattere. Han har et vidunderligt sprogligt arsenal og er ikke bange for at dele ud af sin viden. Han kan fortælle dig, præcis hvor din tekst virker, hvor den knirker – og ikke mindst hvad du skal gøre for at få din modtager op af stolen.

Niels Agerskov

Lærer og tidligere freelancetekstforfatter

Vi fik nogle helt konkrete skrivetekniske værktøjer med i værktøjskassen, og det har gjort, at vi nu på en helt anden måde kan målrette vores kommunikation – og få budskabet klart og tydeligt igennem i et mere inspirerende sprog. Thomas’ input har gjort en stor forskel for os i forhold til den måde vi nu tænker og opbygger stillingsannoncer på.

Lilly Overgaard Hansen

Head of HR, Antalis